Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  informativ  /  program Orasul Memorabil

program Orasul Memorabil

Programul expozitiilor Orasul Memorabil continua asa cum a fost anuntat pana acum, cu singura modificare ca expozitia “Campuri si bariere”, gazduita pana ieri de turnul Portii Ecaterina, a fost mutata in Piata Sfatului, pentru un acces si mai usor.

Serile de proiectie vor avea loc in turnul Portii Ecaterina, dupa urmatorul program:

–  miercuri, 26 octombrie, ora 18.45

– vineri, 28 octombrie, ora 18.45

– duminica, 30 octombrie, ora 17.00

Vom reveni cu informatii pentru fiecare seara. Intrarea este libera, iar vizionarea va fi insotita de ceai si cafea din partea CTS Corner. Va asteptam!

  2011  /  informativ  /  Last Updated October 22, 2011 by Miruna  / 

4 Comments

 1. Gruia says:

  Astazi in Piata Sfatului era forfota mare in expozitie, fiind zi libera.
  Pacat ca celelalte locatii sunt greu accesibile. De exemplu, la Tractorul era inchis in timpul orarului facut public, iar in Valea Cetatii duminica nu se poate vizita deloc.

 2. Miruna says:

  Ne cerem scuze pentru tulburarile programului, din pacate accesul nu depinde exclusiv de noi.

 3. ovidiu says:

  Mea culpa pentru inexactitatile programului la Musashino, sambata si duminica asta. Au fost mai multe dificultati pentru spatiile din cartiere, agravate si de faptul ca in cursul saptamanii sunt putini vizitatori. Speram ca in restul perioadei nu vor mai fi probleme. Multumim pentru intelegere.

 4. Eu unul va multumesc pentru tot .Incercati sa duceti aceste expozitii pe STRADA-TEATRU MUZICAL-TEATRU DRAMATIC-REDUTA-BIBLIOTECA–si mai ales in SCOLIIIIIIIII—SI MULT MAI MULTA PUBLICITATE

Leave a Reply

Your email address will not be published.