Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  foto  /  piata 23 august – libraria universitatii

piata 23 august – libraria universitatii

Poza este  din toamna lui 1973 (denumirea veche – Piata 23 August). Motoscuterul era folosit pentru interventii de catre cei de la telefoane, care aveau sediu in gangul ce duce in piata Enescu (langa radioficare). Inca nu se taiasera pomii.

album fam. Surdu Nicolae

Poza este  din toamna lui 1973 ( denumirea veche – Piata 23 August )–motoscuterul era folosit pentru interventi de catre cei de la telefoane care aveau sediu in gangul ce duce in piata Enescu (langa radioficare )–inca nu se taiase pomii–
  2011  /  foto  /  Last Updated May 30, 2011 by ovidiu  /  Tags: , ,

4 Comments

 1. misu says:

  ar fi foarte tare daca s-ar planta iar niste pomi in piata. lipsa vegetatiei acolo creaza discomfort mai ales cand este soare puternic.

 2. Gruia says:

  Asa este, piata este arida vara. Nu se vor planta copaci, dar anul acesta se va scoate pavajul impecabil, pavaj fara cusur chiar dupa 24 de ani de exploatare grea (sa ne gandim doar la fierataniile Cerbului), si se va inlocui cu unul “al zilelor noastre”. La fel cu fantana. Un proiect cu o gandire de doi lei, dar cu o realizare care va aduce multe miliarde antreprenorului.
  Inainte de a se numi “Libraria Universitatii”, parca a avut si alt nume, pana prin anii 70. Isi mai aminteste cineva vreun nume avut anterior ?

 3. Molnar Csaba says:

  Imi amintesc ca in zona aceea poate mai la dreapta de librarie era un magazin de ciorapi care avea marfa prezentata in niste minilifturi care rulau un sus si in jos la apasarea unui buton, clientul alegea un produs il platea si gemuletul se deschidea ca sa isi poata lua ce si-a cumparat.

 4. florin says:

  in drepta parca era si cafeneaua aia care servea cafea la nisip, o treaba care a mai existat in prima parte a anilor 90 la Orient, acum disparuta si respectiva locatie. Parca tot pe acolo era si cofetaria Scufita Rosie, cu acuarela direct pe perete, cu personaje din poveste

Leave a Reply

Your email address will not be published.