Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  informativ  /  expo Arhitectii si Arhitectura in Brasov: 1870-1914

expo Arhitectii si Arhitectura in Brasov: 1870-1914

O alta expozitie realizata de echipa Orasul Memorabil. Expozitia alterneaza informatiile istorice cu cele arhitecturale, referitoare la stilurile cladirilor din perioada prezentate. In plus, pe langa fotografii cu cladiri, se pot vedea si unele desene ale cladrilor vechi aflate atunci in faza de proiect.

Vernisajul este sambata, 6 octombrie, la ora 18,00 in curtea Bibliotecii Judetene, iar de la 19,00 la 24,00 se poate participa la un atelier de machete, in care se vor reproduce cateva cladiri de epoca. Vernisajul si atelierul fac parte din evenimentul “Biblioteca de noapte”.

Expozitia va fi deschisa (intrare libera) in intervalul 6-21 octombrie, de luni pana duminica, intre orele 8,00-19.00.

  2012  /  informativ  /  Last Updated October 6, 2012 by ovidiu  / 

2 Comments

  1. Anca Maria Zamfir says:

    Faptul ca v-ati inspirat copios din ceea ce am cercetat si publicat eu este scuzabil, dar nu este scuzabil faptul ca nu ati mentionat sursele informatiilor.

  2. ovidiu says:

    Sursele noastre au fost precizate in cadrul expozitiei (nu din prima zi, e drept, panoul cu referintele a fost gata ultimul) si, asa este, nu este o referinta la ceea ce ati cercetat si publicat. Cartea dvs si a d-lui Hilohi (Un secol de arhitectura) a fost consultata si a fost unul din punctele de plecare, dar nu imi aduc aminte sa existe vreun citat pe care sa-l fi preluat noi. Am preferat sursele primare in locul lucrarii dvs. Daca totusi s-a strecurat vreo omisiune in citarea dvs., va rog sa precizati care este aceea si o vom verifica.
    Pe site-ul iubesc brasovul puteti verifica sursele expozitiei noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.