Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  foto  /  deasupra orasului

deasupra orasului

Avion Breguet 14 in zbor deasupra Brasovului, 1921

colectie Horia Stoica

  2011  /  foto  /  Last Updated March 7, 2011 by ovidiu  /  Tags: ,

3 Comments

 1. Molnar Csaba says:

  Asta da. E o surpriza. Mai ales a doua. Pentru ca spre sud exista multe fotografii dar catre nord sunt rarisime, iar aeriene din cate stiu eu deloc. Se vede de exemplu cum s-a dezvoltat orasul dinspre Bartolomeu spre actualul Centru. Intre strada Bisericii Romane si Cetatuie nu este nici-o constructie. Barsovul Vechi si Blumana nu erau inca lipite.

  Oare cine stie prin cate albume ramase de la bunici mai zac nestiute astfel de imagini valoroase.

  Ar fi bine ca toti brasovenii sa se uite de doua ori inainte de arunca la gunoi hartiile “fara importanta” ramase de la rudele disparute. Daca exista oameni care se feresc sa le posteze ca sa le protejeze, presupun ca initiatorii acestui site au in vedere publicarea unui material cu cele mai valoroase imagini astfel incat sa nu existe riscul fraudarii in acest domeniu.

 2. ovidiu says:

  asa e, cine se fereste sa posteze pe net imagini valoroase are posibilitatea sa apara cu acestea in expozitia din toamna si/sau in catalogul pe care intentionam sa-l pregatim tot pentru atunci.

 3. Kris says:

  A doua poza este ceea ce caut de cand a aparut netl in Romania. Daca era 1cm mai lata poza in partea stanga as fi fost in extaz. Daca are cineva poze vechi cu str. Closca, foisorul junilor brasovecheni sunt dispus sa dau si bani. Multumesc pt poza aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.