Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  informativ  /  o noua conferinta OM

o noua conferinta OM

conferinta OM

Vineri, 2 septembrie, la ora 18, va invitam in mansarda Casei Baiulescu la o noua conferinta Orasul Memorabil cu subiecte despre Brasov. Invitatii nostri si comunicarile pentru aceasta ocazie sunt:

Mara Marginean (cercetator post-doctoral, Academia Romana) – Industrializarea dincolo de date statistice: calitatea vietii in Hunedoara si Brasov in anii ‘50.

Corneliu Pintilescu (Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) – In locul vechii cetati feudale, un oras al muncitorilor. Politizarea spatiului in Brasovul anilor `50.

Va asteptam cu drag!

  2016  /  informativ  /  Last Updated September 4, 2016 by ovidiu  / 

2 Comments

  1. Mihai Tatu says:

    Mi-ar placea ca prezentarile celor doi invitati sa fie publicate sub forma de articole. Am fost la prezentari si continutul acestora au informatii care pot fi repere istorice si statistice si care pot fi folosite ca surse de documentare si citare. Ar fi un câstig existenta a doua articole scrise de cei doi invitati.
    De altfel si alte prezentari facute la OM sunt bune de pus ca articole.

  2. ovidiu says:

    Prezentarile sunt publicate intr-o forma comprimata in brosura expozitiei, in fiecare an. Dar, este o idee buna sa le postam si aici si o vom face cat de curand. Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.