Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  foto  /  la plimbare in parc

la plimbare in parc

Cateva fotografii ale bunicului lui Paul insotit de prieteni in parcul central

Album Paul Balogh, 1940-1942

  2010  /  foto  /  Last Updated December 11, 2010 by Miruna  /  Tags: ,

4 Comments

 1. Stefan Octavian Iosif says:

  Interesante fotografii,ciudat faptul ca in toate “bunicul”apare insotit numai de barbati!!!Sa nu fi avut si o prietena!?!

 2. am mai vazut p-aici fotografii de genul: fotograful sta si le spune celor fotografiati sa mearga uitandu-se la aparat.
  era vreun fotograf mai special care facea din astea? intreb, pentru ca majoritatea pozelor vechi erau portrete, iar astea mi se par chiar speciale pentru niste poze de familie.

 3. ovidiu says:

  Impresia mea (nu am dovezi) este ca fotografii anilor ’40-’60 ieseau la vanat clienti pe strada, in parc. Faceau fotografiile si apoi ii intrebau pe oameni daca le vor. Doar asa imi explic dezinvoltura tuturor persoanelor pozate si locurile precise pentru “instantanee” de acest gen: parcul central (in parc, langa bulevard – pana in fata actualului teatru – sau in fata casei armatei), strada Muresenilor, Piata Sfatului si zona din fata vilei Kertsch. De exemplu nu exista astfel de poze pe Republicii. Multe dintre ele au pe spate stampila “studio foto film Brasov, str. Reg. Carol I, 44” dar sunt cateva care apartin altor cabinete.
  Dar poate cineva vine cu informatii mai bune…

 4. Miruna says:

  @St.O. Iosif: evident exista chiar mai mult decat o prietena – bunica lui Paul; bunicul avea insa niste prieteni vechi, cu care se plimba des, iar noi, de dragul unei serii tematice, am ales aceste imagini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.