Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  foto  /  in parcul central

in parcul central

“Mama si bunicii. Februarie 1956”

album Horia Stoica

  2011  /  foto, Timeline  /  Last Updated November 29, 2012 by ovidiu  /  Tags: ,

6 Comments

 1. m-ati dat gata! e bestial caruciorul!

 2. MIKI says:

  Si eu am avut un astfel de carucior.

 3. sorin ungur says:

  Si eu am crescut intr-un astfel de carucior. Am stat pe str. Carpatilor nr.90 in chirie, vis a vis era un parau (cred ca se numea Timis), iar peste el era uzina Metrom – eu actulmente stau in Baia Mare, din 1958, cind parintii mei s-au apropiat de meleagurile natale – si mi-as dori sa vad poze din acele zone (parintii mei au lucrat la Metrom si mai apoi la Steagul Rosu).

 4. Miruna says:

  Puteti gasi cateva imagini cu fabrica Steagul Rosu intre fotografiile noastre “industriale”, aici: https://orasulmemorabil.com/tag/fabrici-si-uzine/ (cred ca pe pagina a doua). Ne bucuram de vizita!

 5. Gruia says:

  @ Sorin Ungur
  Carpatilor numarul 90 nu a existat; pe partea cu numerele pare, cel mai mare numar a fost si este 66. Uzina Metrom = nr. 60 si 64. Pe partea cu numere impare, ultimele case erau langa intersectia cu Poienelor (unde este acum parcarea cu talcioc) si aveau numerele de la 95 la 101. Exista o fotografie intr-o carte din 1960 despre istoria medicinii la Brasov, cu aceste case, fiind vorba de vechea policlinica Steagul Rosu care a functionat in ultima casa de pe Poienelor.

 6. sorin ungur says:

  da am gresit cind am tastat !, am stat la nr.93 pe Ccarpatilor… multumesc mult Sorin

Leave a Reply

Your email address will not be published.