Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  foto  /  calea bucuresti

calea bucuresti

Poza este facuta inainte de 1980, blocurile din stanga erau nou construite. Casa din stanga pana la demolare avea deschisa o tutungerie, acum pe locul ei este  Mc Donald’s.

Album Surdu Nicolae

  2011  /  foto  /  Last Updated April 23, 2011 by ovidiu  /  Tags: ,

4 Comments

 1. Gruia says:

  In ultima perioada a existentei sale, in casuta respectiva a locuit o batranica. Statea mai toata ziua la geam si privea forfota strazii. In doar putini ani (1965-1978), casuta care statea mai inainte izolata in plin camp, fara a avea vreun vecin la mai putin de 800 m, a ajuns sa fie prinsa intre colosi de beton. Pe locul ei s-a construit dupa demolare (prin 1983) un fel de monument-statuie dedicat Intreprinderii de Autocamioane, uluitor de asemanator cu hidosenia din Livada Postei fatata de mintea lu’ Ina Schaeffler. Fundatia acestuia mai putea fi vazuta pana de curand prin iarba. Ideile proaste nu pier niciodata.

 2. Molnar Csaba says:

  Oamenii de pe trotuar cred ca faceau autostopul.
  Nu inteleg unde se ducea barbatul cu caciula ca primul obiectiv pe Calea Bucurestilor era fabrica de jenti pe dreapta. Ca doar nu s-a grabit la Kaufland, Praktiker Carrefour etc sa fie primul la vreo promotie.

 3. Gruia says:

  Daca poza este intr-adevar dinainte de 1980, atunci nu poate fi decat din 1979, caci in acel an s-a finalizat blocul de la Poienelor. In acest caz, omul cu caciula s-ar putea indrepta catre statia de autobuz care a existat la cativa metri spre stanga, si care a fost desfiintata in 1980.

 4. surdu nicolae says:

  Mai precis in iarna lui 1977-1978

Leave a Reply

Your email address will not be published.