Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  informativ  /  Album Orasul Memorabil

Album Orasul Memorabil

Sambata la Carturesti (Piata Sfatului), ora 18, lansam albumul Orasul Memorabil. Imaginile publicate in album reprezinta o selectie a fotografiilor si cartilor postale mai vechi aparute in expozitia editiei din 2010. Spre deosebire de expozitie, fotografiile sunt insotie de mai multe explicatii ale celor carora le apartin.

Va asteptam la lansare daca puteti ajunge si speram sa va placa!

  2011  /  informativ  /  Last Updated November 8, 2011 by ovidiu  / 

3 Comments

 1. Stefan Paunescu says:

  Am aflat despre acest proiect de mai multa vreme, dar nu am avut timpul necesar sa urmaresc evolutia, decat sporadic. De aceea, apreciez orice informatie, cu atat mai mult venita de la cei avizati.
  Din aceasta perspectiva, puneti-va in locul meu cand citesc: “Sambata … la ora 18 …” ! Sa ghicesc ca este (a fost) sambata imediat urmatoare postarii ???
  Chiar in acest defavorabil caz, sper sa mai gasesc totusi albumul pe raft…

 2. Miruna says:

  Ne bucura interesul dumneavoastra! Albumul se gaseste in vanzare la libraria Carturesti din Brasov. In apararea noastra, am anuntat lansarea martea trecuta (in data de 8) pentru un eveniment care a avut loc sambata – am anuntat evenimentul in primul moment in care am stiut sigur ca vom avea cartile gata.

 3. […] Memorabil” (care anul acesta a avut o multime de evenimente in program) si de publicarea albumului retrospectiv al editiei de anul trecut. Intre timp am participat la cateva din concursurile de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.