Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  campanie pentru editia 2015 a expozitiei OM

campanie pentru editia 2015 a expozitiei OM

macheta campanie

Dragi vizitatori si prieteni ai Orasului Memorabil, lansam o noua invitatie pentru participarea cu imagini din Brasov la expozitia de anul acesta. Va fi a sasea editie si se va desfasura intre 3-18 octombrie.

In fiecare din anii anteriori am admirat impreuna sutele de fotografii care au facut parte din expozitie si am apreciat noile informatii pe care le aduc – fie ca sunt de valoare istorica, fie ca reproduc, cat se poate de obiectiv, atmosfera orasului si viata locuitorilor in diferite timpuri. Marea diversitate de fotografii facute in Brasov, fie ca sunt carti postale, fie ca sunt fotografii private, ne determina acum, la fel ca in trecut, sa continuam proiectul de adunare a imaginilor si sa le facem publice intr-o noua  expozitie.

Asadar, pana in 15 august va invitam sa aduceti la sediul OAR sau sa trimiteti pe e-mail fotografii vechi si noi realizate in orasul Brasov, pe care le detineti.  Fotografiile aduse la sediul OAR vor fi copiate si va vor fi returnate apoi. Prezinta interes, in egala masura, imagini ale cladirilor, strazilor, parcurilor, ale orasului in ansamblu sau ale oamenilor fotografiati in oras. Singura conditie este ca fotografiile sa fie anterioare anului 2015.

Avem si premii; primii 50 de contributori vor primi la vernisajul expozitiei o fotografie reprodusa din colectia lor proprie, la alegere, marita si inramata. Asteptam contributiile cu drag!

Sediul OAR este langa Poarta Schei, cu acces de jos (Sirul Beethoven nr.2). Program: luni-vineri, intre orele 9.00-15.00. Telefon 0268/ 471438

Imaginile se pot trimite si pe adresa de e-mail orasulmemorabil@gmail.com (rezolutie minima 600 dpi).

Foto afis: album Aurelia Cimpoesu, Piata Sfatului, 1939

  2015  /  Blog, informativ  /  Last Updated May 14, 2015 by ovidiu  / 

Leave a Reply

Your email address will not be published.