Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  informativ  /  final de expozitie

final de expozitie

Expozitia a ajuns la final, duminica 28 noiembrie. Ne-am bucurat pentru numarul mare de vizitatori si multele felicitari primite, iar pe acestea din urma le transmitem mai departe participantilor. Am primit incurajari de a continua proiectul, pentru a scoate la iveala multele fotografii care surprind istoria traita a Brasovului si risca sa ramana necunoscute in albumele de familie. Suntem pe deplin constienti de potentialul evenimentului si vom cauta posibilitati de continuare anul viitor. Avem in vedere editarea unui catalog al expozitiei (bineinteles, cu acceptul participantilor) si reeditarea expozitiei cu material proaspat. Pana atunci, imaginile adunate si cele pe care le trimiteti in continuare vor fi postate pe blog.

Credem ca expozitia Orasul Memorabil este o ocazie pentru comunitate si pentru arhitecti de a intelege orasul in care traiesc – cu transformarile si devenirile cladirilor si ale spatiilor sale publice – in stransa legatura cu istoriile multiple ale locuitorilor sai, cuĀ  investirile lor personale trecute si prezente. Avem convingerea ca un astfel de demers esteĀ  util in orice comunitate si ne bucuram ca Ordinul Arhitectilor a jucat un rol important in acest eveniment.

PS1: Echipa Orasul Memorabil lucreaza in prezent la demontarea expozitiei. De indata ce se elibereaza de aceasta atributie, mai mult material al expozitiei va fi postat in continuare aici.

PS2: O parte din colectie va fi expusa curand la libraria Carturesti din Piata Sfatului. Vom reveni cu informatii.

  2010  /  informativ  /  Last Updated November 30, 2010 by ovidiu  / 

Leave a Reply

Your email address will not be published.