Info Panel
You are here:   Home  /  Blog  /  informativ  /  campanie de strans fotografii

campanie de strans fotografii

Dragi sustinatori, incepem oficial sa strangem fotografii pentru editia a II-a expozitiei, preconizata pentru luna octombrie. Colectia expozitiei se va alcatui – la fel ca anul trecut –  din imaginile voastre, pastrate in albumele personale de familie. Imaginile, fotografii sau carti postale, trebuie sa fi fost realizate in Brasov si sa surprinda un colt identificabil din acesta. Cu cat sunt mai vechi, cu atat sunt mai pretioase, dar primim si fotografii noi, pe care le vom selecta pentru o sectiune noua (Brasov 2000-2011). Apreciem in mod special fotografii in care apareti voi sau rudele voastre, cu atat mai mult daca vor fi insotite de povestea fotografierii sau a familiei. Orasul memorabil este o colectie de imagini si istorii traite.

Imaginile se pot aduce la sediul nostru sau se pot trimite scanate pe e-mail (contact). Toate imaginile aduse vor fi restituite, dupa copiere.

Stim ca multi dintre voi, cei care ne urmariti si/sau ati participat la prima editie, ati inceput deja sa va rascoliti casa in cautarea cartilor postale si a fotografiilor de familie. Acum cautarile pot fi extinse si la sertarul bunicii sau la geamantanul strabunicului. Exista aici o mare sursa de imagini, care risca sa piara in anonimat.

Cei care nu au participat inca, speram sa se convinga sa o faca anul acesta, vizionand imaginile postate pe blog. Toate detaliile de participare le gasiti aici.

Va asteptam!

  2011  /  informativ  /  Last Updated June 13, 2011 by ovidiu  / 

Leave a Reply

Your email address will not be published.